TalaiaTALAIA és un servei d’intervenció especialitzat d’atenció integral per a dones en situació de violència masclista i per als seus fills i filles, que té com a finalitat oferir l’ajut i l’acompanyament psicològic i jurídic necessari durant el procés de recuperació de la situació de violència i reparar els múltiples danys ocasionats per la violència en la dona i els infants.

És un servei de proximitat que ofereix una atenció personalitzada i adaptada al procés de cada persona usuaria, a les seves característistiques i circumstàncies, adaptant-se a la modalitat d’intervenció més adient, en funció de la demanda.

S’ofereix atenció psicologica a les dones en modalitat individual i grupal, atenció psicològica als infants i assessorament jurídic en relació a la seva situació.

Servei subvencionat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, de setembre a desembre de 2019.  A partir de gener de 2020 tota l’activitat, professionals i persones ateses han estat traspassades al nou Servei d’Intervenció Especialitzada (SIE) Barcelonès Nord.

 

 

Logotip Departament Treball, Afers Socials i Famílies