PAAC Programa d’acompanyament a avis i àvies en la criança dels seus néts i nétes

Des de Fundació IPSS s’ha iniciat un projecte dirigit a la gent gran activa que com a avis i àvies en moltes ocasions es fan càrrec dels seus néts i nétes.

Pretén  acompanyar-los en les dificultats que es puguin trobar davant aquesta nova realitat, cada cop més freqüent, on ens trobem amb una generació adulta que ha de combinar una nova etapa del cicle vital amb la necessitat d’oferir ajuda als seus fills i filles.

Sovint l’edat de la jubilació arriba amb molts plans per fer, molta energia per ocupar el temps lliure, però també amb molts dubtes quan es tracta d’ocupar-se dels més petits de la casa. Tot i que els avis i àvies ja no són els protagonistes de la criança, moltes vegades els hi toca prendre decisions respecte als néts i nétes i això pot generar algun conflicte a nivell familiar.

Amb l’objectiu d’acompanyar la gent gran activa que es troba en aquestes circumstàncies, Fundació IPSS, amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya, posa a la seva disposició un espai d’orientació i acompanyament on sentir-se escoltats per professionals especialitzats i exposar els seus dubtes.

Tot aquell interessat o interessada pot contactar amb nosaltres al telèfon 627 68 50 70.