ÀMBITS

Dona

ODS

4 EDUCACIÓ DE QUALITAT 5 IGUALTAT DE GÈNERE

FINANÇAT PER

Diputació de Barcelona

Ni Bella Ni Bèstia – Servei especialitzat d’atenció i prevenció de les violències masclistes

Projecte actual

Ni Bella Ni Bèstia (NBNB) treballa per a promoure relacions sanes i lliures de violència, per a fomentar la construcció de relacions interpersonals i sexoafectives igualitàries, i per una educació sexual sensible, respectuosa i adaptada a les etapes evolutives de cada persona.

NBNB ofereix, per una banda, tallers per a la prevenció de les violències masclistes i sobre educació i diversitat sexual, coneixement del propi cos, consentiment, estereotips de gènere, amor romàntic, autoestima, etc.; i, d’altra banda, ofereix orientació psicològica i psicoteràpia individual.

La població beneficiària és infantil, adolescent, i jove. En cas que s’assessorin famílies, o personal educatiu i docent, també se’n beneficien persones adultes.

Per a accedir al servei es disposa de pàgina web www.nibellanibestia.org, correu electrònic contacta@nibellanibestia.org, línia telefònica 93 200 85 00, whatsapp 671 551 749, i d’un compte d’Instagram @nibellanibestia que s’usa per a prestar una primera atenció escrita en línia, i per a la divulgació de contingut psicoeducatiu.