Sentiments i emocions: Concert de la coral infantil Espai 6:12

La coral infantil La Sagrera Espai 6:12 va mostrar el treball realitzat a nivell musical i d’expressió plàstica durant aquest últim any en un concert que va tenir lloc el dia 1 de maig.

Van interpretar la cantata Sentiments i emocions, creada especialment per a la coral: el responsable de les lletres de les cançons és Dani Coma; la música ha estat composada per Francesc Burull i el text és obra d’Elena Bigas.

Joel Signes va fer l’acompanyament al piano i el paper de narradora va ser interpretat per Janet Recasens. La directora plàstica i attrezzo és Roser Caritx i la directora musical, Luz Marina Díaz.

Els nens i nenes que composen la coral són: Alba Martín, Sergi Ustrell, Gerard Martín, Alba Loré, Lucía Sabaté, Dona Adido, Nil Pérez, Thais Alentà, Thais Carbonell, Mar Soler, Júlia Gavilán, Senami Adido, Sofía Chen, Carla Ritcher, Anna Ibáñez i Kerly Anahi Boada.

 

Espai 6:12 – Projecte realitzat conjuntament per l’Associació La Sagrera Es Mou i Fundació IPSS i amb la col·laboració de l’Espai Jove Garcilaso.