Celebració 10è aniversari de la Llar-Residència de Mollet

El passat 9 de juny a Mollet del Vallès, Fundació IPSS va organitzar un acte per celebrar el 10è aniversari de la Llar-Residència, un servei que acull a persones amb discapacitat intel·lectual amb l’objectiu d’oferir un espai substitutori de la llar, on aquestes persones puguin portar una vida el més autònoma possible con l’ajuda de suport professional.

A la celebració de la posta en marxa de la Llar-Residència ara fa 10 anys van participar familiars, usuaris i usuàries de la llar, amics, treballadors i representants de les institucions de Mollet del Vallès.

Van obrir l’acte representants de l’entitat Alb-Bosc i representants polítics de Mollet del Vallès. Tot seguit, dos audiovisuals, amb els nois i noies que viuen a la Llar com a protagonistes, van servir per fer un repàs d’aquests deu anys de servei. A continuació, al berenar de germanor, les persones que encara resideixen a la Llar i les persones que hi havien residit amb anterioritat van poder compartir experiències, impressions i l’alegria d’haver format part o estar formant part d’aquest projecte, amb la família, amics i professionals. Es va obsequiar a totes les famílies dels usuaris i usuàries de la Llar amb una Dona D’aigua dissenyada exclusivament per a aquest acte pel Centre Ocupacional del Bosc i el Taller Alborada.