L’alcohol és responsabilitat de tothom

En el marc del Dia Mundial sense Alcohol, el 15 de novembre, la Subdirecció General de Drogodependències de l’Agència de Salut Pública de Catalunya impulsa la V setmana de sensibilització sobre els riscos del consum d’alcohol, del 12 al 18 de novembre.

Aquest any, la campanya es realitza a través del lema “L’alcohol és responsabilitat de tothom”. Amb aquest missatge es pretén sensibilitzar a administració, municipis, organitzadors de festes i esdeveniments, empreses de productes de begudes alcohòliques, centres educatius, professionals de la salut, famílies, grups d’amistat i a un mateix en la responsabilitat individual per prevenir els riscos associats al consum d’alcohol.

La Línia Verda, com a servei d’orientació i assessorament sobre drogodependències, està compromesa amb aquesta campanya. Es recorda que podeu contactar amb professionals especialitzats en alcohol i altres substàncies a través del telèfon gratuït 900 900 540 o escriure’ns al correu electrònic contacte_lv@ipss-online.org